contingut promocionat
Captura de pantalla 2020 10 01 a las 11.48.46

Deixa't assessorar per un administrador de finques col·legiat

L'empresa santcugatenca León Tomás ofereix un servei d'administració de finques per portar al dia la teva comunitat de veïns

De vegades, tenir una comunitat de veïns organitzada costa molt, per això des d'un primer moment és molt important aconseguir un bon administrador de finques que s'encarregui de tota la gestió de la comunitat. Una gran opció és l'empresa santcugatenca León Tomás, ubicada al carrer de Sant Medir, 35. Compten amb vint-i-cinc anys d'experiència en el sector, garantint el compromís, seguretat i la confiança i estan col·legiats.

Gestoria a Sant Cugat i administració de finques. FOTO: Bernat Millet


Com a administradors de finques s'encarregaran de portar tots els documents i pagaments al dia, a més de controlar la morositat de la comunitat i assessorar en tot moment als veïns sobre la millor gestió de la finca.

Lloguer d'habitatges, locals i pàrquings

D'altra banda, a León Tomás, també compten amb un servei de lloguer de pisos, locals i pàrquings, on s'ocupen en tot moment de la gestió dels documents necessaris i de  donar assessorament legal als clients, adaptant les seves necessitats per aconseguir els seus objectius.

Per més informació podeu contactar amb León Tomás, trucant al 93 589 49 44, i també podràs seguir-los en les seves xarxes socials, a Instagram @finquesleontomas i a Facebook Finques León Tomás

 

 
Comentaris

Destaquem