Deliberry, el supermercat online que et porta la compra en 1 hora

Les ‘mamashoppers’ de Deliberry aterren a Sant Cugat i et fan la compra personalitzada a supermercats i botigues de la ciutat

Ara ja pots comprar als supermercats i botigues especialitzades de Sant Cugat i rebre-ho a casa en només 1 hora. I és que Deliberry, la web i App especialitzada en fer-te la compra com si fossis tu, aterra a la ciutat. Deliberry compta amb una xarxa de mamashoppers i de papashoppers especialistes en escollir-te amb la màxima cura tots els productes que necessitis i te'ls serveix directament a casa.

Caprabo, Mercadona, Veritas, La Sirena i quatre establiments del mercat de Mira-sol: Carnisseries Tubau, Veg&Friends, L’Àvia Roser i Kikiriquim formen part de l’actual oferta de Deliberry a la ciutat per oferir un ampli ventall de productes. 

El funcionament de Deliberry és molt senzill, només cal entrar al web (www.deliberry.com) o a l’app i seleccionar les botigues on vulguis comprar (sí, pots comprar a diverses alhora i rebre-ho tot junt), afegir els productes a la teva cistella i escollir l’entrega en franges d’una hora.

A més, ara, i fins al pròxim dissabte, 30 de juny, Deliberry posa en marxa una oferta de llançament amb 15 € de descompte per a totes aquelles compres superiors a 59 € fent servir el codi: DELITOT. La teva primera compra també té l'enviament gratuït.

Trucades personalitzades

Deliberry és el supermercat online FOTO: Cedida

​A més, el servei de Deliberry és tan acurat que tens l’opció de triar que la mamashopper o papashopper encarregat de fer la teva compra et truqui des de la botiga per informar-te d’ofertes o proposar-te un producte alternatiu, en cas que el sol·licitat no estigui disponible.

Sant Cugat és la tercera ciutat on aterra Deliberry després de la seva bona acollida a Barcelona i Madrid, on ja ofereixen més de 80.000 productes. L’empresa té un vessant social, ja que col·laboren amb diverses entitats socials per donar oportunitats de feina a persones de més de 45 anys en situació d’atur.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem