Demana un servei de fisioteràpia a domicili!

El centre disposa d'una àmplia plantilla de professionals i més d'11 anys d'experiència, aquest centre especialitzat en fisioteràpia, rehabilitació i osteopatia

El Centre Núria Caballé ha inaugurat un nou servei de fisioterapeutes a domicili per millorar la teva salut i el teu benestar des de la comoditat de casa teva. Per demanar aquest servei només cal fer una trucada al centre o una reserva on line i escollir dia i hora. La nova proposta del centre té l'objectiu tractar la causa del problema del pacient, ja sigui una contractura, una lesió, una disfunció visceral o una alteració postural, entre altres. El personal del Centre Núria Caballé es desplaça als habitatges amb tot el material necessari: camilla, tovalloles, cremes, embenats, material per a fer exercicis... 

El centre disposa d'una àmplia plantilla de professionals i més d'11 anys d'experiència, aquest centre especialitzat en fisioteràpia, rehabilitació i osteopatia.



Teràpia manual, massatge terapèutic, ioga, gimnàstica terapèutica, fisioteràpia uro-ginecològica, osteopatia, fisioteràpia esportiva, hipopressius, fisioteràpia respiratòria per nens i adults, classes pre i postpart són alguns dels serveis que presta el Centre Núria Caballé.

En quines ocasions es recomana la fisioteràpia domiciliària?

- Rehabilitació de lesions agudes: podem atendre en fase-subaguda per tractar no tant el focus de la lesió sinó la resta del cos, que està fent compensacions degut al dolor o per tractar símptomes habituals de la fase d’aguda, com l’edema (la inflamació) o el dolor.

També està molt indicat quan es tracta de una lesió puntual pel qual el pacient no es pot desplaçar al centre de fisioteràpia i necessita ser atès a casa. Per exemple, com ara una contractura intensa, una ciatàlgia,...per nombrar alguns exemples.

- Fisioteràpia post-quirúrgica: després d’una intervenció com un artroscòpia, una  pròtesi o altres cirurgies d’espatlla o columna, per exemple.

-Fisioteràpia post-inombilització: al retirar una fèrula, guix o després de cirurgies majors on el pacient ha estat molt de temps en repòs/enllitat, per exemple cirurgies cardíaques, neoplàsiques, o intervencions de la regió toràcica o abdominal.

- Rehabilitació en persones amb mobilitat reduïda: pacients que necessiten fisioteràpia per millorar autonomia  i/o qualitat de vida, ja sigui perquè són d’edat avançada o perquè tenen pluripatologies.

- Rutines d’exercicis o d’entrenament personalitzades: pautes de com fer transferències, caminar, i sobretot tonificar el cos.

-Fisioteràpia durant la gestació: durant l’embaràs a vegades es fa feixuc sortir de casa, així com en el post-part inmendiat, on sovint acompanyen mals d’esquena que podem tractar amb teràpia manual i massatge  a domicili.

- Fisioteràpia respiratòria: teràpia manual i exercicis per millorar el patró respiratori.

- Altres

Més informació
 
Comentaris

Destaquem