Demanen que es faciliti l'accés a Mira-sol Centre amb cadira de rodes

Una usuària de l'espai comercial lamenta que no hi hagi accés per a persones amb mobilitat reduïda des de l'estació

Una usuària de Mira-sol Centre demana que es faciliti l'accés al centre comercial a persones amb mobilitat reduïda. Com ha explicat Mercedes Mas al TOT Sant Cugat, ella i la seva família viuen a Mas Gener, i per anar a la zona comercial es desplacen amb bus, utilitzant la Línia L1, amb parada a l'estació d'FGC.

"La meva mare ara va amb cadira de rodes, i des d'aquest punt, per accedir al mercat, has de pujar una rampa que és petita, però molt empinada, i a l'hora de baixar-la és molt perillós", explica Mas. Com apunta, sí que hi ha accés directe amb ascensor des del pàrquing, "però no disposa d'accés per a vianants fins a aquest ascensor per poder facilitar l'accés de persones amb cadira de rodes a la zona comercial", lamenta.

Tot i que el centre sí que disposa d'un accés a l'altra banda del complex comercial, Mas lamenta que persones en la seva situació no puguin mantenir l'hàbit de compra per falta d'un ascensor. "Potser la solució seria habilitar un pas per a vianants al pàrquing per a les persones com la meva mare, amb cadira de rodes; el centre és molt nou, i és una llàstima que suposi un impediment per als seus usuaris", apunta.

 
Comentaris

Destaquem