Denuncien, a través de les xarxes socials, a un veí que alimenta un porc vietnamita

El grup de Facebook Som de Sant Cugat es feia ressò de la situació diumenge, 2 d'octubre

Sant Cugat compta amb diversos grups de Facebook impulsats per veïns d'arreu del municipi. En aquests es publica tot tipus d'informacions relacionades amb Sant Cugat i el seu territori, sigui per buscar una millora o denunciar situacions que no són correctes.

En aquest cas, a través del grup de Facebook 'Som de Sant Cugat', s'ha denunciat a un veí de la zona de Can Cortés per alimentar a un porc vietnamita.

I és que segons ha pogut saber el TOT, cada dia, entre les 14.00 h i les 18.00 h de la tarda, un porc vietnamita s'apropa a casa d'aquest veí, que l'alimenta.

Des del grup recorden que no s'ha de donar menjar als porcs senglars ni als exemplars de porcs vietnamites que hi ha al Parc Natural de Collserola. Doncs un dels motius que fa que s'acostin a zones urbanes és que se'ls dóna menjar.

Per altra banda, cal recordar que en els darrers anys, s'ha detectat com exemplars de porcs senglars i de porcs vietnamites s'han encreuat donant pas als híbrids, que són capaços de procrear, un fenomen que no es dóna en altres tipus

 
Comentaris

Destaquem