Denuncien un cas d'agressions i maltractament a l'interior d'un bar de la Floresta

El presumpte agressor es va dirigir al domicili de la dona i li va provocar danys en el cotxe

Una dona ha denunciat un presumpte cas d'amenaces, danys i maltractament que va patir per part d'un home i que van començar a l'interior d'un bar de La Floresta. Segons han confirmat els Mossos al TOT, la víctima ha presentat una denúncia pels fets, que van tenir lloc el diumenge 19 de setembre. La Comissió Feminista de La Floresta i Hora Bruixa han fet públic el cas.

 

Tot hauria començat el diumenge cap a les 21 hores, quan una veïna va rebre "insults i provocacions de caire sexual i violent" per part d'un home. "Aquestes provocacions van derivar en una agressió física", denuncien les entitats. L'agressor, afirmen, l'hauria seguit amenaçant a ella i familiars seus a l'exterior. L'home s'hauria dirigit al domicili de la dona i li va rebentar els vidres del seu cotxe, mentre les amenaces continuaven.

La dona hauria rebut trucades i missatges amenaçadors durant tota la nit i matinada. "No permetrem ni una agressió més ni la complicitat d'aquesta agressió i emplacem a tota la gent del barri a prendre un paper actiu per barrar el pas a qualsevol mena de violència masclista", emfatitzen les dues entitats.

 
Comentaris

Destaquem