Denuncien l'agressió a cinc agents de seguretat a l'estació d'FGC La Floresta

Els fets van passar la nit del dijous, 22 de juny

La UGT de Catalunya ha condemnat en un comunicat de premsa l'agressió a cinc agents de seguretat de l'empresa Ilunion Seguridad dijous, 22 de juny, al vespre a l'estació La Floresta de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Els fets van succeir a les 20.30 hores quan un interventor va demanar a un usuari el seu bitllet. Com no el duia, el passatger va arrencar a córrer, i l'interventor va demanar a l'agent de seguretat que l'interceptés. El passatger va començar a agredir a l'agent de seguretat, i van haver d'intervenir uns quatre agents més que estaven a l'estació com a operatiu especial de suport per al control de bitllets.

Segons el comunicat, altres veïns de la Floresta es van sumar a l'agressió colpejant els cinc agents, enduent-se el passatger infractor amb les manilles amb què l'havien reduït. Finalment, la intervenció dels Mossos d'Esquadra va posar punt final a la baralla.

En el mateix comunicat, la UGT de Catalunya denuncia la freqüència de les agressions als agents de seguretat i la manca de protecció que tenen en una estació com La Floresta, considerada un punt calent.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem