Denuncien dos robatoris al mateix dia al centre de Sant Cugat

Robatoris al carrer a Sant Cugat

Dues santcugatenques van patir un robatori mentre passejaven pel centre de Sant Cugat el passat dilluns, dia 5 de setembre. En els dos casos, els lladres van robar la cartera de la bossa de les dones sense que se n'assabentéssin i es van produir entre les sis i les set de la tarda.

Un dels casos és el de la Florencia, que estava en una cafeteria a la tarda del 5 de setembre, al voltant de les 18.30 hores. Tenia la cartera penjant del cotxet de la seva filla i, en un moment de descuit, algú li va robar. A la mateixa tarda va anar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra per presentar una denúncia, però li van dir que tornés l'endemà perquè en aquell moment ningú la podia atendre.

L'altra afectada és Julia Donoso, que va patir el robatori el mateix dilluns cap a les sis de la tarda. El robatori es va produir al carrer de Santa Maria, quan Julia va sortir d'una botiga acompanyada de la seva mare, de 82 anys. La santcugatenca portava una bossa gran i va notar un cop, per la qual cosa va decidir tancar bé la bossa. Al cap d'una hora, una veïna seva va trucar-la i li va dir que dues noies s'havien trobat el seu portamonedes. Va ser llavors quan es va assabentar que li havien robat la cartera.

 
Comentaris

Destaquem