contingut promocionat

 

logo ilda's

Descobreix com es fa la cervesa artesanal a la microcerveseria Ilda's

Les cinc germanes Ilda's, la Clot, la Mat, la Ros i la Torr i la Fum; van néixer aquí

Cada cop estan més de moda les cerveses artesanals, la gent les comença a valorar més i vol conèixer tots els seus secrets. Sant Cugat també disposa de les seves pròpies cerveses artesanals que s'elaboren a la microcervesaria Ilda's, ubicada a l'interior del restaurant Xarlot. Aquest lloc és l'origen de les cerveses artesanes Clot (llupulosa), Mat (de blat), Ros (pilsner), Torr (fosca) i Fum (fumada). La maquinària amb la qual es preparen, la seva frescor i el fet que no les pasteuritzen fa que aquestes cerveses tinguin un gust totalment diferent.

 

Si vols veure com s'elaboren totes aquestes cerveses pots fer una visita guiada a les instal·lacions d'Ilda's. El mestre cerveser us explicarà durant la visita quin és el procés que se segueix per aconseguir aquestes begudes: des del tanc de macerat fins al procés de maduració. Un cop finalitzada la visita a la cerveseria artesanal. Podreu fer un petit tast per degustar i apreciar els matisos que distingeixen a les cinc germanes. A més, podreu completar la visita amb el menú gastronòmic de Xarlot.

 

Al menú podràs trobar moltes opcions molt diferents: des d'unes croquetes de cabrales, fins a foie gras amb ceba caramel·litzada, passant per un ravioli de cua de brou cuit en salsa de cervesa Torr, entre altres propostes. Aquest menú, que inclou les postres, té un preu d'uns 25 euros per persona.

Salons privats, amplis i amb projector

 
Comentaris

Destaquem