Descobreix com serà el Parc Jove del Nadal 2022 a Sant Cugat

Un dels grans reclams d’aquest Nadal a Sant Cugat serà el Parc Jove, que es consolida com a espai dedicat a joves a partir de 12 anys, i que s’instal·larà del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener (el dia 31 de desembre i 1 de gener estarà tancat) al parc de Ramon Barnils, d’11 a 14 h i de 16:30 a 19:30 h. A més, partir del 2 de gener també hi haurà activitat a partir de les 22 h. Es tracta d'un espai que compta amb el suport d’entitats juvenils per elaborar les activitats de la programació, com Tallers de Teatre Sílvia Servan, Consell de Joves 12/17, Taller Jeroni de Moragas, La Batuescola, o Global Parties.

El Parc Jove oferirà set espais:

 • La Carpa - Espai que acollirà, a part del Quinto de Nadal durant la primera setmana, tallers tecnològics, tallers de circ, mostres de dansa urbana, la 2a edició del Torneig de Globus organitzat pel Consell de Joves 12/17, entre altres propostes. Amb tres espectacles:
  • 2 de gener – Control Freak: espectacle d’humor, música en directe, circ i tecnologia a càrrec de l’actor internacional KULU ORR.
  • 3 de gener – De Mortimers en concert – Karaoke Show.
  • 4 de gener – Improshow especial Nadal.
 • El Taller: activitats diverses de petit format: taller de mems, rap, ’acroioga, podcasts, joies, i un concert inclusiu del grup local Los Árboles Amarillos.
 • El Balcó - activitats per als més atrevits. Trial, circuit de segways, taller de parkour.
 • La Plaça –l’espai a l’aire lliure: tallers diversos Fes-t’ho, tu!, on experimentar diferents tècniques artístiques cada matí, espectacles de circ i els ja tradicionals jocs d’escapada.
 • La Cantina – espai amb food-trucks amb activitats musicals
 • El Parc – espai amb instal·lacions inflables per als amants dels reptes més extrems!
 • Punt info - Obert cada dia d’11 a 14 h i de 16:30 a 19:30 h.

Totes les activitats són gratuïtes, però algunes necessitaran inscripció prèvia, que es podrà fer a través de l’APP Nadal a Sant Cugat i al web www.santcugat.cat/nadal

Segueix Nadal amb el TOT Sant Cugat

Com cada any, el TOT Sant Cugat fa un seguiment exhaustiu de l'actualitat santcugatenca. Podeu seguir l'actualitat de Nadal al canal especial del TOT, amb les millors fotografies dels actes, els vídeos i totes les activitats. A més, podeu seguir el TOT per les xarxes socials Twitter, Facebook, Instagram i per primer cop també explicarem Nadal a través de TikTok. Les etiquetes específiques del TOT per on ens podeu seguir el TOT és #TOTNadal i les genèriques #Nadalstc i #tornanadal.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem