contingut promocionat
 
Logo

 

Descobreix perquè demanar menjar a domicili és una bona opció!

Cada vegada més trobem moltes opcions per menjar bé i saludable de forma ràpida i sense esforç

Cada vegada més, les empreses de menjar a domicili són més nombroses a causa del ritme de vida que porta la societat. Entre totes les opcions que hi ha a Sant Cugat, podem trobar tota mena de menjar a domicili, però el més comú és l'anomenat fast food, expressió que associem a menjar no gaire saludable, i que no sempre és així. Cada cop més trobem opcions per menjar bé i saludable de forma ràpida i sense esforç, com és el cas de Nobi Sushi, un restaurant de menjar a domicili o per emportar de cuina japonesa.

Parada de 'Nobi Sushi' al Centre Comercial Baricentro. FOTO: Cedida

Entre els avantatges de consumir menjar a domicili o emportar podem destacar-ne alguns d'importants:  

  1. No perds el temps: et permet escollir quan i on menjar. Quan no volem desaprofitar el temps, és de les millors opcions, ja que et porten el menjar allà on tu estiguis.
  2. Comoditat: No se suposa cap esforç. No hem de fer la compra, ni cuinar, i a més tampoc hauràs de recollir la cuina. Quan et porten el menjar, a més, tampoc hauràs de desplaçar-te de casa teva. 
  3. S'adapta a tu: tu esculls si vols  menjar a l'oficina, en un parc o a casa. El menjar a domicili s'adapta a les teves necessitats i al mateix temps que gaudeixes d'un menú ràpid i en qualsevol lloc sense alterar les teves obligacions o rutina diària.
  4. Auxili: et salva en el cas de rebre una visita inesperada a casa o si vols fer una festa o una reunió familiar.

A Nobi Sushi, ubicat al centre comercial Baricentro, trobaràs tota mena de peces de sushi i pacs per emportar i tastar a casa.

 
Comentaris

Destaquem