contingut promocionat

 

logo pureza de maría

Descobreix el nou logotip IIIN de l'escola Pureza de Maria

Aquest logotip vol representar el projecte educatiu del col·legi de forma que es pugui recordar visualment

Us imagineu una empresa sense logotip? Avui dia, en la nostra societat és impossible perquè tothom (empreses, institucions, entitats, etc.) necessita tenir una cara que l'identifiqui. Els logotips són símbols formats per imatges o lletres que serveixen per identificar una institució i li proporciona una identitat pròpia, exclusiva i diferenciadora.

Sintetitzar tot allò que ens identifica en un sol logotip és una tasca molt complexa, i al Col·legi Pureza de María han creat un nou acrònim i un nou logotip que tindrà especial rellevància en el món de l'educació: IIIN (internacionalització, innovació, identitat cristiana i noves tecnologies).

Internacionalització

Permet als alumnes millorar el seu aprenentatge en llengües estrangeres: anglès, alemany o francès. La immersió lingüística des d'infantil en una llengua internacional és una experiència única d'evolució personal i convivència intercultural.

Innovació

Es viu amb les metodologies actives d'aprenentatge que garanteixen una qualitat educativa d'excel·lència, on l'alumnat és el protagonista.

Identitat cristiana

Es reflecteix en una educació integral de la persona pensada a partir d'un únic objectiu: viure com va viure Jesús.

Noves tecnologies

S'introdueixen des d'edats primerenques, permeten que els estudiants del present gaudeixin de moltes experiències i alternatives que en el passat no podien concebre's.

El nou logotip del col·legi Pureza de María sorgeix de la necessitat de donar suport, identificar i associar els nostres trets identitaris. Volem apel·lar a la memòria visual, sense recórrer a descripcions. Aquest són els elements diferenciadors del col·legi. Vine i coneix-los més a fons.

Alumnes del Col·legi Pureza de María de Sant Cugat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem