contingut promocionat
logo visit sant cugat

Descobreix els secrets del Monestir amb aquesta visita única!

Aquesta visita al Monestir estarà decidida per l'atzar

Vols fer una visita a l'interior del Monestir de Sant Cugat? Doncs estàs de sort perque el TOT Sant Cugat i VisitSantCugat sortegem dues entrades per fer una visita improvisada: l'improclaustre et permetrà descobrir d'una forma única el monument més important de la ciutat. Si vols aconseguir aquestes entrades, omple el formulari que trobaràs més a vall. Pots participar fins al dimarts 6 d'agost de 2019 a les 11 h. Molta sort!

A la visita, l'improvisació té un paper clau, ja què els visitants són els que decideixen què volen veure. Durant l'improclaustre, a més, els visitants escolliran els temes sobre els quals parlarà el guia i gràcies a unes regles bàsiques i l'atzar, gaudiran d'una visita una pels voltants dels capitells del Claustre.

 

Més visites al Monestir

I si no ets l'afortunat o l'afortunada, recorda que també pots fer la visita "Nit de Llegendes Nocturnes", tots els dissabtes fins al 7 de setembre; i "El Monestir més poderós del comtat de Barcelona", tots els dissabtes a les 10h.

A la primera activitat descobriràs la història, les llegendes i els éssers màgics que amaga el Monestir de Sant Cugat acompanyat d'un monjo benedictí i una llàntia en una atmosfera de misteri. A la segona, en canvi, podràs conèixer la història del Monestir més poderós del comtat de Barcelona, mentre visites l'església i puges al campanar per gaudir d'una panoràmica impressionant de Montserrat i Collserola.

 

monestir retoc web

 

Si no veus bé el formulari, fes clic aquí.

 

 
Comentaris

Destaquem