contingut promocionat
 
patufet

 

Descobreix el Happy Learning!

La millor manera perquè adquireixin una segona llengua, com ara l'anglès, és realitzar diferents activitats

Els primers anys d'un nen són els més importants, és quan més aprenen sense cap mena d'esforç, i adquirir un segon idioma els hi és molt més senzill. Des d'Àgora Patufet  ens proposen el Happy Learning, un sistema educatiu on els infants aprenen i creixen, mentre juguen i descobreixen les seves habilitats en un entorn familiar. 

L'escola bressol Agora Patufet Infant School ofereix un projecte educatiu de qualitat. FOTO: Cedida

La millor manera perquè adquireixin una segona llengua, com ara l'anglès, és realitzar diferents activitats com cançons, jocs, activitats plàstiques i molt més. En totes les activitats no només estudien un idioma nou, sinó que desenvolupen la creativitat i la imaginació de cada nen. L'experimentació, l'art i la música els acompanyaran en aquest procés de descobriment. 

Des del centre, fomentaran, a més, el creixement de l'autoestima, l'empatia i altres comportaments que faran que l'infant se senti valorat en tot moment. Juntament amb tots aquests coneixements que adquireix, la música formarà una part molt important del procés d'aprenentatge. Es tracta d'una meravellosa experiència sensorial on els més petits de la casa s'endinsaran en la dansa, el ritme, el cant i l'equilibri. 

 

 
Comentaris

Destaquem