contingut promocionat

captura de pantalla 2019 09 30 a las 12 47 53

 

Descobreix la Farmàcia La Floresta!

La Farmàcia La Floresta està especialitzada en fàrmacs específics, homeopatia, herboristeria i dermocosmètica

La Farmàcia La Floresta t'ofereix una àmplia oferta de productes per a cuidar la teva salut i de tota la teva família. El seu horari és de dilluns a divendres de 9 a 21 h interrompudament i caps de setmana i festius de 9 a 14 h. La trobaràs al costat de l'estació, al Passeig de la Floresta, 9.

S'especialitza en fàrmacs específics, homeopatia, herboristeria i dermocosmètica. Sense perdre el component de farmàcia de barri, també té el component modern especialitzant-se en medicines naturals, alternatives i homeopàtiques. A més, disposen d'un espai dedicat a la dietètica tant adulta com infantil perquè tota la família pugui portar una alimentació saludable cuidant el cos.

La Farmàcia La Floresta introdueix el Sistema de Dispensació Personalitzada, amb el qual reté tota la informació sobre les teves medicacions i les de la teva família. D'aquesta forma els professionals certificats et pot donar tots els medicaments en embalatges personalitzats i tenir contacte directe amb el teu metge per si es realitzen canvis en la medicació.

El seu equip de professionals t'assessorarà per donar-te un servei de qualitat i proximitat i ajudar-te a solucionar les teves necessitats. També tenen un número de WhatsApp (629 468 613) a la teva disposició perquè puguis fer tota classe d'encàrrecs i consultes.

Cuida en tot moment de tu i dels teus amb l'ajuda de la teva farmàcia de confiança!

La Farmàcia La Floresta està ubicada al costat de l'estació FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem