contingut promocionat
logo lavakan

Descobreix Lavakan, el primer autorentat automàtic o manual per a mascotes

Disposen de màquines on el teu gos podrà estar-hi ben tranquil

Lavakan és un nou centre d'autorentat de mascotes a la ciutat. Aquest, però destaca per ser l'únic que disposa de màquines d'autorentat automàtic: amb sortides d'aigua micropulveritzada el que el converteix amb una dutxa jet. Aquest sistema permet que els gossos es puguin netejar amb total comoditat i de manera extremadament senzilla. A més, les màquines també tenen l'opció de neteja manual, per aquells propietaris que prefereixen netejar a mà els seus animals. I si s'opta per l'opció automàtica i durant el rentat es vol passar a l'opció manual, el sistema de neteja de Lavakan també ho permet.

Les màquines per a rentar el teu animal de companyia tenen la capacitat de fer diferents tractaments per al teu gos i s'adapten a la mida de la mascota i del seu pèl. En aquest sentit a Lavakan trobaràs dos tipus de xampús amb l'objectiu que s'adaptin millor a la seva pell: un per a pèl llarg fet a base d'àloe vera i un altre especial per a pèl curt amb efecte desgreixador.  

 

Serveis de perruqueria amb tractament gratuït antiparasitari

El nou autorentat, igualment, disposa d'espais on podràs continuar netejant al teu gos com sempre, de forma manual. A més, compten amb un espai dedicat a servis de perruqueria que faran persones especialitzades en aquesta tasca. Per un preu molt competitiu, pots tallar-li el pèl al teu gos i fer-li un tractament gratuït antiparasitari i d'ozonoteràpia.

Pots netejar el teu gos amb aquestes innovadores màquines de 8 a 22 hores qualsevol dia de la setmana. Si vols utilitzar el servei de perruqueria, però, hauràs d'anar de dimarts a divendres de 14 a 20 h o dissabtes, diumenges i festius d'11 a 15 h i de 16 a 20 hores.

 

Lavakan ofereix un servei únic a la ciutat FOTO: Bernat Millet

 
Comentaris

Destaquem