Espectaculars habitatges amb serveis prèmium per a una comunitat saludable

Vine a 'El Mirador Esplugues' el divendres 26 d'abril de 16h a 21h o el dissabte 27 d'abril de 10h a 14h per gaudir dels serveis innovadors pensats per potenciar la teva salut i benestar

Busques una promoció amb serveis prèmium perfectes per a construir una comunitat sostenible? Corp ofereix als clients de totes les seves promocions amb serveis innovadors pensats per potenciar la seva salut i benestar. Tens una promoció ben a prop (Cerdanyola Centre · Barcelona,  Avinguda Catalunya, 17 de Cerdanyola) amb tots aquests serveis exclusius.

  Demana informació, ara!

Portes obertes als serveis prèmium de les promocions de Corp

El divendres 26 d'abril de 16h a 21h o el dissabte 27 d'abril de 10h a 14h podràs gaudir al Mirador Esplugues (carrer Oriol, 6 d'Esplugues de Llobregat) de classes de Ioga, Mindfulness, Relaxació, Nutrició, Gimnàs, Piscina i Pickleball o Pàdel, que s'impartiran en les zones comunes de cada promoció.

En què consisteix la comunitat saludable?

El projecte de Comunitat Saludable s'enfoca a proporcionar, de manera gratuïta, a totes les actuacions residencials que promogui el Grup Corp, les eines essencials i necessàries per fomentar hàbits saludables i apoderar els individus en la cura del seu benestar a la seva pròpia comunitat, evitant desplaçaments i contribuint així també a la cura mediambiental.

Aquest projecte cerca no només proporcionar coneixements pràctics, sinó també crear un espai comunitari on la salut es promogui de manera, activa i sostenible.

Amb un enfocament holístic, Corp espera que aquesta iniciativa única, pionera i innovadora a la mateixa llar, impacti positivament en la qualitat de vida dels participants i en la construcció d'una comunitat amb millors relacions interpersonals, més saludable i conscient.

Comprova-ho tu mateix a la jornada de portes obertes al carrer Oriol, 6 d'Esplugues de Llobregat, a El Mirador Esplugues.

  Demana informació, ara!

 
Comentaris

Destaquem