contingut promocionat
 
Vdgust

 

Descobreix un restaurant tranquil, màgic i acollidor!

Taules de formatge, embotits ibèrics, amanides i una gran varietat en torrades

Per segon any consecutiu, Vdgust aconsegueix el primer premi en la Ruta de tapes de Sant Cugat amb la seva proposta de tres torrades: brie amb tomàquet semi sec i encenalls d'ibèric; botifarra d'ou amb mostassa i parmesà; i sobrassada picant amb formatge de cabra.

VdGust ofereix un menú gastronòmic amb concert i monòlegs FOTO: Cedida

A banda d'aquesta fita, el restaurant ofereix de forma continuada la seva carta habitual. En ella hi trobaràs des de taules de formatges, embotits ibèrics i amanides, fins a una gran varietat de torrades, entre les quals es troba la torrada guanyadora de la ruta de tapes de Sant Cugat 2018. Vdgust és un lloc tranquil, màgic i acollidor on anar a dinar o sopar amb família o amics, també podràs gaudir de música en directe els divendres a la nit. 

A més, des de Vdgust pots realitzar festes privades, on podreu gaudir de tot el local només per vosaltres amb totes les facilitats possibles, projector, decoració, música i també hi ha l'opció de contractar extres com ara mags o animadors. I els dies de futbol, es projectaran els partits. 

Ubicat al centre urbà de Sant Cugat, podràs gaudir de plats de qualitat pensats per compartir, i on també disposen d'una extensa carta de vins i de gintònics

 

 
Comentaris

Destaquem