contingut promocionat
organ logo

 

 

Descobreix els serveis generals d'Organ Sant Cugat

Des de l'any 1967 gestiona amb professionalitat la compravenda d'immobles a la ciutat i la gestió i administració de comunitats

La immobiliària Organ, un referent a Sant Cugat des de 1967, ofereix serveis generals en administració de comunitats, administració de patrimonis, intermediació immobiliària, consultoria d'inversions i assessoria. En aquest sentit a Organ podràs tenir:

  • Posa a disposició de particulars i empreses diferents serveis immobiliaris així com compravenda i lloguer d'immobles de segona mà, consultoria immobiliària urbanística i promocions i obra nova.
  • Proporciona a les comunitats de veïns un servei d'administració de comunitats amb un assessor que vetlla per les necessitats de cada comunitat i perquè es compleixin totes les obligacions.
  • A través d'un servei d'administració de patrimonis, Organ garanteix les rendibilitats més altes amb el mínim risc d'impagament.
  • L'empresa elabora un pla estratègic d'acció per accelerar els resultats amb les millors decisions, gràcies al seu servei de consultoria d'inversions.
  • Assisteix també a gabinets professionals amb un servei complet d'assessoria per poder prendre la millor decisió possible.

Fotografia de família - Organ

 

 

 
Comentaris

Destaquem