Descobreix si has guanyat el pack de quatre entrades per als Petits Camaleons 2020!

Els Petits Camaleons és un dels festivals de música per a nens amb més projecció de tota Catalunya

Francesca Bertomeu Junyet anirà de franc a la pròxima edició del festival infantil Petits Camaleons 2020. Com en les darreres edicions, el TOT Sant Cugat va instal·lar una parada al festival celebrat el cap de setmana del 5 i 6 d'octubre al Teatre-Auditori i el seu entorn i va sortejar un pack familiar de 4 entrades pel festival Petits Camaleons del pròxim any.

 

 

Bertomeu va ser una de les més de 100 participants del sorteig del TOT i que va omplir el formulari d'inscripció. A la carpa es van repartir les mítiques gorres vermelles del TOT, globus, totes les edicions del monogràfic Món Sant Cugat i la resta de productes del grup Totmedia. A la parada del TOT, els més petits van jugar amb un trencaclosques magnètic amb el qual s'ho passaran d'allò més bé.

 

 

Petits Camaleons és el primer festival de música pensat per als nens i nenes de 0 a 14 anys i també per als pares. Ofereix concerts breus de 30 minuts amb varietat d'estils i artistes perquè gaudeixis de la música en família. Un gran espai en el qual hi haurà exposicions, rodes de premsa, signatures de discos, concursos i molt més.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem