contingut promocionat

 

 

logo

 

Aquests són alguns dels avantatges de les finestres de PVC

Descobreix les raons a tenir en compte per instal·lar les finestres de PVC i reduir el consum energètic

A l'hora de reformar o instal·lar unes noves finestres, hem de tenir en compte una sèrie d'elements de gran importància per la nostra llar, ja que, a més de permetre l'entrada de la llum solar, també ofereixen protecció de les temperatures exteriors, aïllen els sorolls, decoren espais i augmenten la nostra seguretat. Davant d'aquest dilema, és important saber si són millors les de PVC o les d'alumini.

Per començar, hem de fixar-nos en el tipus de material. Com ja sabem, l'alumini és un metall i, per tant, és un excel·lent conductor del fred i de la calor. En funció de l'època de l'any, els marcs de les finestres conduiran fred o calor. En canvi, les finestres de PVC ofereixen el millor sistema de tancaments en relació amb la qualitat i preu. Aquestes finestres tenen més prestacions que les d'alumini, ja que no condueixen la temperatura, i per tant, tenen un excel·lent aïllament tèrmic. Utilitzar aquest material, implica en últim terme un estalvi en el consum energètic. Partint d'això, expliquem altres avantatges de les finestres de PVC:

  • Eficiència energètica: una casa ben aïllada suposa una menor pèrdua d'energia, major confort a la llar i una important reducció del consum energètic.
  • Durabilitat: la durabilitat dels dos materials és similar, però pot influir en ella la ubicació de l'habitatge. En les zones costaneres, els ambients salins fan que l'alumini de les finestres es vagi corroint, mentre que el PVC no pateix cap degradació.
  • Material ecològic: El PVC és un material totalment reciclable i que requereix molt pocs recursos per la seva fabricació. A més, té un baix impacte al medi ambient, ja que suposa una reducció de consum energètic.
  • Seguretat: les finestres de PVC incorporen diferents graus de protecció d'antirobatori.

Hermeticline recomana i instal·la les finestres de PVC de la marca Kömmerling, especialment adequades per a aïllament i resistència.

Visites concertades al showroom de Sabadell FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem