Descomptes de fins el 25% en productes ecològics

La botiga Gerd Dietètica celebra 25 anys amb una setmana plena de promocions, tastos i ofertes

Gerd Dietètica, la botiga especialitzada en dietètica i nutrició de la plaça de Sant Pere celebra el seu 25è aniversari. Per celebrar aquesta efemèride, el mític establiment, que ha anat creixent en clients, productes i superfície des de la seva fundació, el 7 de maig de 1992, ha iniciat una sèrie de descomptes en els seus productes que arriben al 20% i que s’allargaran del dilluns 8 al dissabte 13 de maig.

Galetes, torrades, llets vegetals, tes, pastes elaborades amb cereals i llegums i productes sense gluten, entre d'altres,  seran només alguns dels productes que rebaixaran el seu preu dins d'aquesta setmana de promocions. A més, aquest divendres, 5 de maig, que se celebra el Dia Internacional del Celíac, la botiga oferirà un tast de productes lliures de gluten.

Un quart de segle oferint productes de qualitat

Gerd ofereix un ampli ventall de productes per satisfer les necessitats de cada persona FOTO: Arxiu

Ubicada en ple centre de la ciutat, la botiga compta amb una àmplia oferta de productes per a celíacs, així com alimentació infantil, herboristeria, cosmètica natural i tot tipus d’aliments, tots amb el segell ecològic certificat i que aquest any estan en promoció per aquest quart de segle.

Tast de tes per commemorar la Nit en Blanc

Productes naturals per a una vida sana FOTO: Arxiu

Per tancar la setmana de la celebració, el mateix dissabte, 13 de maig, que coincideix amb la Nit en Blanc, el comerç acollirà una degustació de tes diversos ecològics. La iniciativa té per objectiu donar a conèixer les bondats d'aquestes infusions entre els santcugatencs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem