Detenen un conductor temerari als Túnels de Vallvidrera

En els darrers 3 mesos se l'ha detectat diverses vegades realitzant avançaments prohibits dins del túnel de la C-16

Un conductor que se saltava contínuament el peatge dels Túnels de Vallvidrera i que realitzava avançaments temeraris dins del túnel de la C-16 ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra de Trànsit, el dijous 22 de juny. A través d'un dispositiu, es va aturar el vehicle i identificar al seu conductor, al qual se li van notificar les infraccions: no mantenir la distància de seguretat, no pagar el peatge i conducció temerària.


El conductor, en arribar al peatge, s'arrapava al vehicle del davant per tal de no pagar el peatge de Vallvidrera. Posteriorment, feia avançaments temeraris dins del túnel, utilitzant el carril central quan aquest es trobava tancat a la circulació. A través de les imatges enregistrades per l'empresa d'explotació del túnel, només aquest mes de juny, s'ha detectat el vehicle una desena de vegades cometent aquestes infraccions. Sempre en dies laborables, en sentit Barcelona i entre les 6 i les 7 del matí.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem