Detenen el fill del cònsol de Xile per robatoris a Sant Cugat

El fill del cònsol i cinc persones més utilitzaven els cotxe oficial per fer els robatoris

La Policia Local va detenir sis individus acusats d'un intent de robatori a una botiga de telefonia mòbil del centre de Sant Cugat, segons ha avançat El Taquígrafo. Els detinguts, entre els que hi ha el fill de cònsol de Xile a Barcelona, podrien estar relacionats amb altres robatoris similars. Cal recordar que en les últimes setmanes hi ha hagut dos robatoris en les botigues d'Orange i Vodafone del carrer de Santiago Rusiñol. A més, utilitzaven el vehicle oficial del cònsol.

Més info: Nou robatori rebentant l'aparador a una botiga de telefonia al centre de Sant Cugat

Segons relata El Taquígrafo, la detenció es va produir el divendres 8 de setembre de nit, quan agents de la Policia Local van voler aturar un vehicle sospitós i en el que intuien que viatjaven més de cinc persones. El conductor no es va aturar i va iniciar una fugida a gran velocitat pel centre de Sant Cugat, fins que va perdre el control del cotxe i es va accidentar.

Els agents van detenir els sis ocupants del vehicle, tots majors d'edat, i els va posar a disposició dels mossos. A la comissaria, un dels homes va assegurar que era el fill del cònsol de Xile a Barcelona i va reclamar immunitat diplomàtica. Tot i això, els mossos van constatar que el fill del cònsol no diposa d'immunitat. 

El tercer robatori a Sant Cugat

Els agents policials van constatar que els detinguts havien protagonitzat un intent de robatoris amb força a una botiga de telefonia mòbil de Sant Cugat just abans de la persecució. Hauria estat el tercer en pocs dies a Sant Cugat, ja que a finals d'agost es va registrar un a l'Orange i un altre a la Vodafone del carrer de Santiago Rusiñol. En tots dos casos, tal com va explicar el TOT, els lladres van rebentar l'aparador amb una tapa del clavegueram per accedir a l'interior.

Més info: Roben en una botiga de mòbils del centre de Sant Cugat rebentant l'aparador

Davant d'aquests fets, el mitjà digital apunta que els Mossos estan investigant si realment els sis detinguts estan relacionats amb tots aquests robatoris, tal com sospiten. Amb tot, van ser posats en llibertat amb càrrecs.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem