Detenen un home per vendre cocaïna des del seu pis de Sant Cugat

L'home comprava cocaïna en quantitats petites cada dia, la preparava i la venia a consumidors de la zona

La Policia Nacional i la Policia Local de Sant Cugat han detingut un home que venia cocaïna a consumidors des d'un pis pròxim a la comissaria de la policia espanyola del carrer Vallès.

Al domicili se li van trobar 131 grams de cocaïna, substàncies i eines per tallar-la, balances de precisió i embolcalls i preparatius per a la venda. També se li van trobar 1.450 euros en efectiu en bitllets petits i documentació sobre l'enviament de diners a l'estranger. L'home té nombrosos antecedents, entre els quals diverses detencions per tràfic de drogues.

La investigació es va iniciar el desembre de l'any passat gràcies a la informació facilitada per la Policia Local, que va localitzar i identificar un sospitós de venda de droga i distribució a petita escala. Per evitar la detenció, l'home comprava cada dia entre 50 i 100 grams de cocaïna i podia arribar a vendre un quilo de droga cada setmana.

Després de passar a disposició judicial a mitjans de juliol, va ingressar provisionalment a presó.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem