Detingut per vendre estupefaents a la via pública a Sant Cugat

La Policia Local ha detingut 'El Rubio' la nit de dimecres, 1 de febrer

La Policia Local ha detingut un home, conegut com "El Rubio", per vendre estupefaents a un altre jove. La detenció s'ha fet al voltant de les 11 de la nit del dimecres, 1 de febrer, pels voltants del carrer de la Mina mentre "El Rubio" feia un intercanvi d'haixix amb un altre individu.

En el moment de la detenció se li han intervingut 9 embolcalls de plàstic amb haixix, preparats per la seva distribució en petites dosis. La quantitat intervinguda és de 79 grams. A banda portava dos telèfons mòbils.

"El Rubio" estava acompanyat pel seu germà en el moment de la detenció. Aquest últim portava peces de roba que encara portaven els dispositius d'alarmes instal·lats. Per la quantitat i el valor serà investigat pel possible furt d'aquestes peces de roba. "El Rubio" té 43 anys i el seu germà 35 i són veïns de Sant Cugat.

"El Rubio" està detingut a les dependències de la comissaria dels Mossos a Sant Cugat a l'espera de passar a disposició judicial.

L'operació s'emmarca dins d'un dispositiu per detectar i denunciar el consum de substàncies estupefaents a la via pública, concretament al voltant de l'estació de Sant Cugat, segons informa l'Ajuntament de Sant Cugat.

 
Comentaris

Destaquem