Detingut un home, armat amb una destral, per robar dins una casa a Sant Cugat

El presumpte lladre portava dos destrals, que havia robat d'una casa de Sant Cugat

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir, el 22 de gener, un home de 37 anys com a presumpte autor d’un robatori amb força consumat i una temptativa de robatori amb força a dues cases de Sant Cugat del Vallès. L’arrestat va passar a disposició judicial el 29 de gener i va quedar en llibertat amb càrrecs per ordre del Jutjat de Guàrdia de Rubí.

Els fets es van produir al migdia, quan els agents van rebre un avís a través del 112 en què s’informava que un home estava colpejant la porta d’una casa amb una destral al carrer de Montserrat, al centre de Sant Cugat. En arribar al lloc, la patrulla va localitzar un home amb una destral de grans dimensions a la mà. Els agents van aconseguir tranquil·litzar i desarmar l’home.

En l’escorcoll els agent li van trobar una segona destral amagada dins una motxilla. Paral·lelament una altra patrulla va realitzar comprobacions pels voltants i va localitzar una casa amb la porta d’accés danyada per cops de l’esmentada arma, motiu pel qual va quedar detingut.

Hores més tard, una persona es va presentar a comissaria per denunciar un robatori a casa seva, al carrer de Santa Engràcia. D’entre els objectes sostrets hi havia dues destrals, que en el moment de mostra-li les dues destrals intervingudes al detingut, la víctima les va reconèixer.

 
Comentaris

Destaquem