Detingut un individu per agredir físicament un altre a l'exterior d'una discoteca

L'agressió es va produir divendres, 9 de juny, a Sant Cugat del Vallès

A dos quarts de vuit de dissabte al vespre, un jove es va presentar a les dependències de la Policia Municipal de l'avinguda de les Glòries Catalanes de Terrassa per denunciar que la nit anterior havia estat agredit de forma sistemàtica i amb violència per un grup de persones a les afores d’una discoteca de Sant Cugat del Vallès.

Segons la versió de la víctima, han explicat fonts municipals, els fets es van iniciar quan aquesta va establir una conversa amb una noia a l’interior de l’establiment, moment en què el primer agressor li va prohibir que hi parlés i el va amenaçar.

Quan va sortir del local, l’agressor li va clavar diversos cops de puny que el van fer caure a terra, fet que va aprofitar per endur-se el seu telèfon mòbil, mentre que els seus acompanyants seguien agredint-lo amb puntades de peu, fins a fer-li perdre el coneixement.

Amics de la víctima van demanar una ambulància, que el van traslladar fins un centre assistencial de la comarca, on va romandre en observació.

El Departament d’Inspecció va citar el presumpte autor, a qui va detenir per estar presumptament implicat en un delicte de lesions i un altre de robatori.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem