Detingut un santcugatenc a Naut Aran per intentar atropellar dos Mossos

Els fets van passar en un control de trànsit que s'havia muntat a l'altura del punt quilomètric 36 de la C-28

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge, 17 de març, un conductor, veí de Sant Cugat del Vallès, a Naut Aran (Lleida) com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària, atemptat contra els agents de l'autoritat, lesions lleus i resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

El detingut, de 32 anys, va passar a disposició judicial el diumenge en el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vielha que el va deixar en llibertat amb càrrecs, ha informat la policia catalana aquest dilluns, dia 18.

L'home va intentar atropellar dos agents dels Mossos. L'intent es va produir al voltant de les 3 hores de la matinada, en un control de trànsit que s'havia muntat a l'altura del punt quilomètric 36 de la C-28, en el municipi de Naut Aran. El vehicle va reduir la velocitat i, una vegada va arribar a l'altura dels agents, va accelerar bruscament i els mossos van haver d'apartar-se de la trajectòria per a evitar ser atropellats. A continuació els agents van iniciar un seguiment del vehicle fugitiu fins que van aconseguir detenir-ho poc després i van detenir al conductor, que té antecedents.

 
Comentaris

Destaquem