Detinguts in fraganti dos homes mentre intentaven robar en una casa a Valldoreix

Els fets van passar el diumenge, 28 d'octubre, al vespre

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Sant Cugat del Vallès van detenir el 28 d'octubre dos homes de 22 i 23 anys de nacionalitat espanyola i veïns de Salt com a presumptes autors d'un robatori amb força a domicili a Valldoreix.

Els fets van ocórrer durant el vespre de diumenge en el transcurs d'un dispositiu de prevenció de robatoris amb força a domicilis realitzat per efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local.

Cap a les 19.30 hores es va rebre l'avís d'un veí de Valldoreix que havia sentit cops a un xalet del carrer Ramón Escayola i havia vist la llum d'una llanterna al seu interior. La patrulla que es va adreçar al domicili va comprovar que algú havia forçat una persiana i havia obert la porta corredissa d'accés a l'habitatge. En apropar-se es van sentir unes veus i la patrulla va ordenar a les persones que es trobaven a l'interior que sortissin.

De l'interior van sortir dos homes que van quedar detinguts. Els lladres, fins al moment que van arribar els policies, portaven a sobre diversos jocs de claus, diverses ampolles d'alcohol, un rellotge, roba i diversos estris per cometre el robatori. A la inspecció posterior de la casa els agents van comprovar que els detinguts havien regirat els armaris i calaixos de totes les estances de la casa i havien forçat també la porta principal.

El 29 d'octubre els detinguts, que acumulen més de deu antecedents policials entre ambdós, van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Rubí, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 
Comentaris

Destaquem