Detinguts in fraganti per un presumpte intent de robatori a la botiga Eroica

També se'ls acusa com a presumptes autors del robatori amb força, en grau de temptativa, a una finca situada a l’avinguda de Baixador

La Policia Local ha detingut in fraganti a dos joves que intentaven robar presumptament a la botiga de bicicletes Eroica, situada a l’avinguda de Cerdanyola.  Els fets van tenir lloc aquest dijous, dia 28 de gener, al vespre. Segons ha informat l'Ajuntament de Sant Cugat, se sospita que els joves podrien ser al darrere d’altres fets similars. I és que també se'ls acusa com a presumptes autors del robatori amb força, en grau de temptativa, a una finca situada a l’avinguda de Baixador.

Els dos detinguts tenen antecedents i són de fora de Sant Cugat. Es tracta de J.M.M., de 18 anys, amb domicili a Barcelona, i M.G.L., de 18 anys, amb domicili a Palau de Plegamans.

Cal recordar que la botiga de bicicletes Eroica va patir un robatori el passat mes de desembre. Els lladres van utilitzar el mètode del butró per entrar al local, on van robar una gran quantitat de bicicletes i altres productes.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem