Detinguts tres individus per lesions, amenaces i robatori

Un veí va acabar amb una ferida oberta a la cara després que tres persones l'assaltessin en el seu vehicle

Una patrulla de la Policia Local de Sant Cugat que realitzava un servei preventiu de vigilància al barri de les Planes va observar, la nit de divendres passat, 1 de febrer; un vehicle amb diversos desperfectes i al seu voltant tres individus que s’allunyaven de la zona ràpidament.

En apropar-se al vehicle, els agents van comprovar que al seu interior hi havia una persona atordida amb diverses ferides a la cara. Aquesta persona va informar als agents que els tres individus fugits l’havien amenaçat i agredit per intentar-lo robar, a més de colpejar violentament el seu vehicle causant-li danys.

Els agents van demanar la col·laboració d’una segona patrulla de la Policia Local per intentar localitzar ràpidament els individus que acabaven de fugir del lloc. Paral·lelament, la persona ferida va ser traslladada a la Mútua de Terrassa perquè presentava una ferida oberta que requeria punts de sutura i una supervisió mèdica per a la resta de lesions sofertes.

Poc després, la segona patrulla de la Policia Local va localitzar els tres individus fugits i, després d’identificar-los i realitzar les gestions corresponents, van detenir-los com a autors d’un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació, lesions, danys i amenaces. Van ser traslladats a la comissaria de Mossos d’Esquadra a l’espera de passar a disposició judicial.

 
Comentaris

Destaquem