Detinguts tres individus per robar un portàtil a un alumne d'ESADE

Els fets van tenir lloc aquest dimarts, 10 de gener

La Policia Local de Sant Cugat va detenir aquest dimarts, 10 de gener al vespre, tres individuds per robar un ordinador portàtil a un alumne d'ESADE.

La detenció es va produir després que dos agents que realitzaven un patrullatge preventiu per la zona universitària d’ESADE van veure dos individus pujar ràpidament a un vehicle, que va marxar del lloc a gran velocitat.

La mateixa patrulla de la policia local va poder aturar aquest vehicle a l’entrada de la carretera BP-1413. Els agents van identificar els tres individus que viatjaven al seu interior, van escorcollar el vehicle i van trobar un ordinador portàtil entre els seus efectes personals. Desprès de fer les indagacions corresponents, els agents van comprovar que es tractava d’un ordinador portàtil furtat i propietat d’un alumne d’ESADE.

Els tres individus van ser detinguts per un presumpte delicte de furt i posteriorment van ser traslladats a la comissaria del cos de Mossos d’Esquadra per posar en coneixement a les autoritats judicials els fets ocorreguts.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem