Detinguts uns lladres amb un cotxe robat a Sant Cugat

El vehicle havia estat sostret a la ciutat l'agost d'aquest mateix any

Els Mossos d'Esquadra detenien dissabte, 10 de setembre, dos homes que robaven en un pis d'Esplugues de Llobregat amb un vehicle robat a Sant Cugat. Als detinguts se'ls relaciona amb dos robatoris a la població del Baix Llobregat i un altre a Barcelona. Tots dos xilens de 20 i 29 anys, amb veïnatge desconegut.

Els fets es van produir el mateix dissabte a les dues del migdia quan els Mossos van ser avisats que s'havia activat l'alarma de robatori en un pis de la població. Immediatament, patrulles de Mossos d'Esquadra i de Policia Local de la població es van adreçar al lloc i van comprovar que la porta d'alumini del jardí estava forçada i oberta.

Moments després, un dels agents va veure dos homes a l'interior de l'habitatge en el qual havia saltat l'alarma. En advertir la presència policial, els lladres van fugir corrents. Els agents van córrer darrere dels dos presumptes autors del robatori i finalment van aconseguir detenir-los. Un d'ells es va acreditar com una altra persona, fet pel qual també va quedar denunciat per falsificació de document públic.

Després de fer les comprovacions en l'habitatge on va saltar l'alarma, els agents van comprovar que també van robar en un altre domicili del mateix replà. A més, en una de les terrasses un dels agents va localitzar eines utilitzades per a cometre el robatori i una motxilla plena de rellotges i joies.

Els agents també van localitzar un vehicle estacionat, obert i amb les claus posades al pany, que constava a la base policial com a sostret en un robatori a interior de domicili comès a l'agost a Sant Cugat del Vallès i el van traslladar al dipòsit municipal.

Després de la detenció, els Mossos també el va relacionar amb un altre robatori amb força en un pis de Barcelona.

Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge d'instrucció va decretar l'ingrés a presó per a un d'ells i l'altre va quedar en llibertat amb càrrecs.

La investigació continua oberta, ja que no es descarta que les joies intervingudes provinguin d'altres robatoris amb força.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem