Deu plans per fer a Sant Cugat durant la setmana

Propostes i activitats per gaudir de la ciutat

La setmana comença a Sant Cugat amb diferents activitats per gaudir de la ciutat des de diferents perspectives. Unes propostes que el TOT recull a la seva agenda i de les quals en destaca algunes perquè no es perdin res.

Per a tots els gustos

Conferència. "El desastre del 98"

Aquesta setmana arriben dues propostes als cinemes de Cinesa de Sant Cugat dins dels cicles estables que s'organitzen. La primera és Babettes gaestebud dins del cicle de Cinema Clàssic aquest dilluns, dia 29, a les 20 hores. La segona, la proposta del cicle Cinema d'Autor de dijous, quan es projectarà Gui lai. Com sempre, en tres sessions, a les 17, les 19.30 i les 22 hores.

Una setmana més no hi faltaran les conferències i xerrades. Dimecres, a les 18 hores, a l'Arxiu Nacional de Catalunya, Amics de la Unesco Sant Cugat-Valldoreix proposen El patrimoni mundial de la Unesco. Història i moment actual. També dimecres, i a la mateixa hora, el Xalet Negre acollirà la conferència El desastre del 98. I més tard, a les 19.30 hores, al Centre d'Art Maristany es parlarà de Literatura expandida, a càrrec de Jorge Carrión.

Ja dijous, l'Associació Astronòmica proposa la conferència Exoplanetes i la possibilitat de vida extraterrestre a les 20 hores al Museu del Monestir.

Més propostes

Concert al Bar MUT

Per als amants de la poesia, dimecres arriba una nova proposta del cicle Poe2ia. Serà a les 19.30 hores a la Biblioteca de Mira-sol amb Tomàs Arias i Guillem Gavaldà. I durant la setmana, el festival St.Q Black ofereix dues propostes. Dimecres, el monogràfic El northern soul a les 19 hores a Cal Temerari; i dijous, al MUT, concert de Tina & Joe a les 21 hores.

La darrera proposta és el concert Blue Apples que acollirà l'Hotel Sant Cugat H&R a les 21 hores de dijous.

 
Comentaris

Destaquem