Deu propostes per gaudir de la setmana a Sant Cugat

Les activitats dels pròxims dies a Sant Cugat

Comença una nova setmana a Sant Cugat, i l'activitat no s'atura. Ho fa amb diferents propostes que el TOT recull a la seva agenda, i de les quals us en destaca algunes perquè no us en perdeu res.

Formació

El Xalet Negre és un dels punts d'atenció

Com cada setmana, a Sant Cugat hi ha diferents conferències i xerrades per ampliar coneixements. Dimarts, a les 19 hores, la Casa de Cultura acull la xerrada "Què es pot fer en un observatori urbà?" a càrrec de Ramon Naves, de l'Observatori Montcabré. Una conferència gratuïta organitzada per l'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix.

Ja dimecres, Amics de la Unesco proposa "L'antic Egipte, patrimoni de la humanitat". Una conferència que començarà a les 18 hores a l'Arxiu Nacional de Catalunya. També dimecres, al Xalet Negre, la conferència proposada és "El Cor" a les 18 hores.

El mateix dia, l'Escola Bressol Municipal La Mimosa acull el taller Juguem Junts! Massatge infantil, adreçat a famílies amb infants d'entre 11 i 18 mesos. Començarà a les 18 hores.

Propostes culturals

La Mort de Lluís XIV, al cicle Filmoteca

L'activitat cultural està present a Sant Cugat una setmana més. Dilluns, a les 10 hores, al Centre d'Art Maristany, Discovery Loop. Mostra internacional de videocreació contemporània. Al mateix espai, dijous, dia 18, a les 10 hores, s'exposarà "Jordi Lara. Literatura expandida".

Parlant de cinema, dilluns arriba una nova proposta del cicle Filmoteca a Cinesa Sant Cugat. A les 20 hores es projectarà La mort de Louis XIV. I dijous, L'avenir és la proposta del cicle de Cinema d'Autor, en tres sessions, a les 17, les 19.30 i les 22 hores.

 
Comentaris

Destaquem