contingut promocionat
Captura de pantalla 2020 06 03 a les 17.13.28

Deutsche Akademie, l'opció ideal per aprendre alemany durant l'estiu

Deutsche Akademie oferirà cursos d'alemany en directe online durant l'estiu per a tots els nivells (nens, joves, adults i professorat) amb una metodologia participativa i comunicativa

Deutsche Akademie, centre de referència al Vallès des de 1999 per cursos d'alemany, obre els seus cursos també a la resta del país, empreses i escoles, oferint cursos en directe online molt interessants per a totes les edats a partir de 8 anys, tant per a l'alumnat com per a escoles i empreses. Com sempre, amb docents nadius llicenciats especialitzats, grups petits, metodologia avançada amb un enfocament pràctic i comunicatiu, webinars addicionals gratuïts i un seguiment de qualitat amb servei de consultes inclòs. Així que ja pots fer la teva matrícula online a partir del dimarts 9 de juny.

D’aquesta manera, l’alumnat del Vallès podrà escollir la modalitat que més li convingui, sigui presencial, Online o combinada. En tots els casos, es trobarà amb una metodologia que fomenta la competència de l'alumnat en totes les habilitats lingüístiques: l'assimilació ràpida de la llengua, l'adquisició d'una bona pronunciació i el desenvolupament adequat de l'expressió oral.

Les classes s'oferiran en tots els nivells (des d'un nivell lúdic fins al C2) i en diferents horaris, per poder escollir el que millor s'adapti a les teves necessitats. A més, les classes es podran fer de manera individual, treballant les necessitats específiques que se sol·licitin, o grupals, entre 5 o 9 persones, amb una metodologia cooperativa i participativa per consolidar l'aprenentatge.

D'altra banda, Deutsche Akademie enviarà interessants propostes i diferent material didàctic i pedagògic addicional per profunditzar en aquest aprenentatge. Tot, amb un equip de professors nadius, llicenciats i especialitzats que estan en constant formació.

Amb això, el primer curs intensiu iniciarà el dilluns 29 de juny, aprofitant que la Festa Major de Sant Cugat ha quedat anul·lada per la COVID-19, i finalitzarà el divendres 17 de juliol. D'altra banda, el segon torn començarà el dilluns 20 de juliol i s'allargarà fins al dijous 6 d'agost. A més, Deutsche Akademie ofereix la possibilitat de fer tot un nivell sencer.

Finalment, Deutsche Akademie, com centre examinador oficial internacional, habilita la seva formació al professorat d'alemany d'escoles, facilita un servei lingüístic complet per a empreses i escoles i ofereix seminaris web exclusius de variada temàtica, com a regal addicional pels alumnes de Deutsche Akademie, per poder acostar l'alemany d'una manera més específica a tots els interessats.

Amb tot, Deutsche Akademie espera poder fer també assessorament personal a partir del dijous 18 de juny, a les seves instal·lacions del carrer Martorell 15. Aprofita aquesta oportunitat per obrir-te portes a un món ple de possibilitats entrant en el següent enllaç.

 
Comentaris

Destaquem