contingut promocionat
deutsche akademie logo

 

 

Deutsche Akademie, escola líder d’alemany presencial i online

La matriculació pels exàmens oficials i propers cursos intensius online o presencials ja està oberta

Ja han passat 22 anys des que Deutsche Akademie va obrir la seva seu del Vallès, a Sant Cugat. L’any 1999 es va oferir com primícia l’oportunitat d’aprendre alemany fins al nivell més alt (infantil bilingüe o no bilingüe, jove o adult) en petits grups o a mida amb professorat nadiu llicenciat especialitzat i en constant formació.

Milers d’alumnes han après i continuant aprenent alemany a Deutsche Akademie, Centre examinador oficial internacional, en immersió com si són al país, però amb els avantatges de ser a casa seva i amb classes molt participatives amb una mitjana de 6 persones. També gaudeixen d’un servei gratuït d’activitats extres, webinars, blog, club gratuït de conversa, lectura i/o senderisme en Alemany i consultes personalitzades que facilita que tothom aprengui satisfactòriament. De fet, avui la mitjana de les valoracions anònimes de l’alumnat continua sent d’excel·lent.

Tots aquests avantatges són també presents als cursos online que s’ofereixen en viu tant amb modalitat extensiva, com intensiva o semi-intensiva durant l’any.

Els alumnes a Deutsche Akademie, tant en cursos presencials com online, es beneficien d’una metodologia que integra els avanços de la neuropedagogia, combinant de manera amena, creativa i comunicativa els interessos dels estudiants amb els continguts oficials, afavorint la motivació, l’atenció i la integració satisfactòria de l’aprenentatge.  A més, s’ofereix català comunicatiu a mida i castellà (grup o a mida), així com un suport formatiu per a escoles, empreses i professorat.

Nens, joves i adults

 
Comentaris

Destaquem