Deutsche Akademie ofereix 30 euros de descompte als cursos d'alemany i espanyol.

Deutsche Akademie, Centre Alemany del Vallès, és el primer centre lingüístic i cultural del Vallès especialitzat en l'idioma alemany com a llengua estrangera i en castellà i català. És caracteritza tant per l'alta qualitat, eficàcia i l'atractiu del seu ensenyament, com per les facilitats, la flexibilitat i el seguiment personalitzat que ofereix als seus alumnes. La seva oferta formativa ofereix un gran nombre de cursos per a tots els nivells i edats en múltiples horaris amb la consegüent opció de recuperar classe.

Deutsche Akademie, Centre Alemany del Vallès, està d'aniversari, celebra 18 anys a Sant Cugat i per això ofereixen un descompte de 30 euros fins al 9 de Juny als cursos de juliol, setembre i/o d'octubre d'alemany i espanyol per estrangers. De l'altra banda tothom pot examinar-se a Deutsche Akademie donat que és Centre Examinador Internacional. La data límit és del 16 de maig.

Així mateix volen agrair a tots els alumnes que han confiat i confien en Deutsche Akademie el seu aprenentatge comunicatiu d'alemany, espanyol i/o català intensiu.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem