Dia del Pare 2022: guia de regals pràctics i originals per comprar a Sant Cugat

Les millors idees per a ell ben a prop teu

Des del moment de néixer els pares estan al costat dels fills per ajudar-los a créixer físicament, intel·lectualment i com a persones humanes.

Ells donen la base als seus petits perquè quan siguin grans puguin desenvolupant-se en el món de la millor manera possible. Quan creixen, els fills tenen l'oportunitat de tornar-los tot l'afecte amb petits detalls.

Dia del Pare 2022 sant cugat

 

Cada 19 de març, celebrem el Dia del Pare, una festa molt especial i entranyable que arriba en el millor moment per mostrar-li tot l'amor que tenim cap a ell.

Per ajudar-te a trobar el millor regal per al teu pare i mostrar-li tot el teu afecte, el TOT Sant Cugat  t'ofereix una guia amb les propostes més interessants i originals que ofereixen els comerços i serveis de la teva ciutat.


Barbacoes, rosers, aquaris i molt més

 https://www.jardiland.es/pdf/padre22cat.pdf

 

El pròxim dissabte, 19 de març, és el Dia del Pare. No t'oblidis! A Jardiland Sant Cugat, la teva botiga de Sant Cugat, té propostes úniques per al teu pare i un munt d'idees per regalar.

Vine i descobreix una selecció de regals amb preus irresistibles i omple de felicitat al pare!

A més, els dies 18, 19 i 20 pots descobrir a la botiga de Sant Cugat demostracions de Barbacoes amb Weber, una nova forma de cuinar deliciosos plats a la barbacoa. T'hi esperen!

  Compra el teu regal ara!


Propostes exclusives per cuidar la seva salut

dia del pare salut

No saps quin regal has de fer al teu pare? No et preocupis! Policlínic Torreblanca t'ajuda a triar el millor regal amb propostes exclusives que estaran a la seva web del 14 al 18 de març.

Tens diferents propostes amb un preu especial fills/es i, fins i tot, algunes gratuïtes. Tractaments, antifatiga, antiestrès, estètica, etc.

Pots demanar les iniciatives per al Dia del Pare a tots els centres de Grup Policlínic, del 14 al 18 de març.

  Demana el teu tractament ara!


Els millors regals per al pare a Sant Cugat

dia del pare 2022 sant cugat

 

A la Guia del TOT Sant Cugat també trobaràs el regal que necessites per al Dia del Pare. Tens al teu abast diferents comerços i serveis de la ciutat de tots els sectors: farmàcia, educació, gastronomia i alimentació, salut, llar, mascotes, moda, tecnologia, esport, turisme, motor, art, etc.

El teu pare es mereix els millors regals i a Sant Cugat tens les propostes més interessants i originals per a ell.

  Consulta la guia del TOT ara!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem