contingut promocionat
Jardiland logo

 

 

Dia de la mare 2022: flors, plantes i decoració de qualitat a Jardiland Sant Cugat

Al 'garden' de la ciutat tens al teu abast moltes idees per regalar a la teva mare

Ja falta poc pel gran dia de les mares. El Dia de la Mare és una de les festes més boniques que tenim al calendari. Un reconeixement a totes les dones que donen la vida pels seus fills sense cap mena d'interès. Simplement per amor.

Tens diferents opcions per mostrar-li el teu afecte. Si esculls regalar-li flors o plantes, segur que encertaràs. Ja saps què li regalaràs?

diadelamare orquidea plantes flors jardiland santcugat

 

Avança't al Dia de la Mare

A Jardiland Sant Cugat trobaràs un munt d’idees: les més boniques flors i plantes, precioses composicions, milers d’articles de decoració i molts més productes pensats especialment per a ella.

Aprofita les ofertes que tenen en Cica, Flor d'arròs, Lavanda o Espígol, Gessamí andalús, Buguenvíl·lia, Rododendre, Azalea, Arce japonès o Hortènsia i en eines i complements per a les plantes de la terrassa o jardí.

A Jardiland Sant Cugat tens moltes propostes pel Dia de la Mare. FOTO: Cedida

A Jardiland Sant Cugat tens moltes propostes pel Dia de la Mare. FOTO: Cedida

També tens a la teva disposició importants descomptes en Hamaca Flecs, cistelles per penjar, catifes i molts més elements de decoració per a l'exterior.

Mostra-li tot el que l'estimes amb un detall molt especial.

Vine a Jardiland a Sant Cugat!

Jardiland Sant Cugat és el garden de la ciutat per a les compres de jardineria, animals i decoració. FOTO: I-stock:157364693_IMarzi

 
Comentaris

Destaquem