Dibuixos per fer front al confinament i homenatjar el personal sanitari

Diferents campanyes criden a dibuixar per combatre les hores a casa pel decret de confinament contra el coronavirus

Dibuixar per homenatjar el personal sanitari i per combatre les hores de confinament a casa en la lluita contra el coronavirus. Aquest és l'objectiu de diferents campanyes que proposen als infants fer dibuixos durant aquests dies i participar de diferents iniciatives a les xarxes socials per compartir aquestes creacions artístiques.

Homenatge al personal mèdic i sanitari

Aquests dies ha arrencat a Sant Cugat una campanya artística perquè els més petits dediquin dibuixos al personal mèdic i sanitari en reconeixement a la seva tasca per combatre el coronavirus. Una iniciativa del regidor santcugatenc (Junts per Sant Cugat) i periodista, Josep Maria Vallès, que fa una crida als infants d'entre 5 i 12 anys perquè facin un dibuix dedicat a totes aquelles persones que formen part del personal mèdic i sanitari, i tots els professionals vinculats d'una manera o altra a la medicina.

Una iniciativa que, com explica, compta amb el suport de l'Hospital Universitari General de Catalunya, qui cedirà les seves instal·lacions per exposar tots els dibuixos que facin arribar els infants.

 

Per participar de la campanya, cal publicar els dibuixos a Instagram amb l'etiqueta #jodibuixoacasaHGC, mencionant el perfil @quironsalud, i indicant nom, cognom i edat de l'autor del dibuix. Igualment, cal enviar el mateix dibuix per mail a informacionhgc@quironsalud.es indicant també el nom, cognom i edat de l'autor o autora. Així, l'HUGC de Sant Cugat començarà a exposar els dibuixos rebuts per mail.

L'impulsor de la campanya fa una crida a les famílies, associacions de famílies dels centres escolars, i tothom que pugui, a difondre la iniciativa, que s'estendrà fins que finalitzi la crisi del coronavirus.

Concurs de dibuixos a Instagram

Una altra iniciativa en la mateixa línia és la que ha posat en marxa el Centre Sanitari Can Mora de Sant Cugat. Ja fa uns dies que s'han proposat fer "una invasió de dibuixos en línia". Així fan una crida als infants a compartir dibuixos a Instagram mencionant el perfil @centre_canmora i amb l'etiqueta #canmoradibuixa.

Amb els dibuixos rebuts es farà una exposició al centre de pediatria, i el guanyador del concurs rebrà dues entrades per al Tibidabo per al mes de maig. El concurs està obert fins al 31 de març.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat

Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.

  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Sant Cugat i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 850 388 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic
  • També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat.
  • I cada divendres als carrers de Sant Cugat en format paper
Més informació
 
Comentaris

Destaquem