Dies per gaudir amb la família i de la ciutat amb els més petits

Com cada cap de setmana el TOT us ofereix una sèrie de propostes perquè gaudiu de Sant Cugat amb els més petits

Aquest dijous comencen oficialment les festes de Nadal. La Nit de Nadal encetarà tres jornades de celebracions consecutives. Tot i així, a banda de les grans i divertides sobretaules familiars, a Sant Cugat l'activitat no s'atura. Per això mateix el TOT us proposa diversos plans perquè els petits de casa puguin gaudir de la ciutat durant els dies de descans escolar.

Nadal a Sant Cugat

Teatre: ‘Els Pastorets’ al Teatre del Casal de Mira-sol. FOTOS: Lali Puig

Tot i que ja fa uns dies que a Sant Cugat es respira a Nadal, la primera celebració d'aquestes dates serà dijous 24 de desembre. Com ja és tradició des de fa 38 anys a Sant Cugat, durant la mateixa tarda del 24, els Jardins del Monestir acullen la representació del Pessebre Vivent. Hi haurà dues sessions, la primera a les 18:00h i la segona a les 19:00h.

Divendres 25, a les 19:00h del vespre, la Zona Esportiva Municipal de la rambla del Celler acollirà una nova edició del Quinto de Nadal. Enguany, el Quinto se celebrarà els dies, 25, 26, 27, i 28. Una activitat que pot ser divertida per als petits de casa, sempre i quan comptin amb l'ajuda d'un adult, és clar. 

Dissabte 26 de desembre, 'Els Pastorets' arriben al Casino de la Floresta, amb l'adaptació de Josep Maria Folch i Torres. La sessió, que començarà a les 19:00h del vespre, és gratuïta per als infants i té un preu de 5 euros per als adults.

Ja diumenge 27, el Museu de Sant Cugat oferirà un taller infantil adreçat a nens i nenes de 4 a 12 anys. El taller 'Deixa'm felicitar-te el Nadal' consistirà a realitzar una postal de Nadal amb material reciclat i començarà a les 11:30h. 

Set espais estrella

Últim cap de setmana per patinar sobre gel a Sant Cugat FOTO: Lali Puig

Durant els dies de Nadal Sant Cugat es dividirà en 7 espais Estrella. La plaça d'Octavià, la plaça del Rei amb la iurta de Los Galindos i la seva representació de 'Encara no ho sé, Lola', la Pista de Gel o els tallers infantils que hi haurà a la plaça d'en Coll.

Amb tot, Sant Cugat proposa un Nadal ple d'activitats per a tots els gustos i adreçades als més petits, perquè cadascú se'l faci a la seva mida.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem