Disfresses terrorífiques fetes a casa per Halloween

Petits i grans opten per disfressar-se la nit del 31 d'octubre i recórrer els carrers de Sant Cugat

La nit de la Castanyada conviu des de fa anys amb la festa de Halloween als carrers del Sant Cugat. Una nit en què petits i grans es disfressen. I quina millor manera de fer-ho que preparant les disfresses a casa. Us en proposem quatre:

Disfressa d'esquelet.

Disfressa d'esquelet.

Disfressa d'esquelet

És molt senzill de fer. Només necessiteu unes malles i una camiseta de màniga llarga de color negre, i cartolines blanques o trossos de tela blancs. Dibuixeu els óssos amb la tela blanca, retalleu-los i enganxeu-los a la roba negra. També els podeu fer amb colors, això ja va a gustos!

 
Disfressa de fantasma.

Disfressa de fantasma.

Disfressa de fantasma

Només necessiteu un bon tros de roba blanca. I per fer els ulls, agafeu pintura negra i dibuixeu-los, o feu-los amb roba negra o cartolina i enganxeu-los. No us oblideu de fer la boca de la mateixa manera! Si no us voleu cobrir el cap, feu un forat i maquilleu la cara com si fóssiu un esperit.

Disfressa de zombi.

Disfressa de zombi.

 

Disfressa de zombi

Aquesta és també molt fàcil de fer. Necessitareu roba blanca, i tires de llençols blancs o grisos, i poca cosa més. Ja que a l'hora de disfressar-vos, únicament haureu d'anar embolicant el vostre cos amb les tires de roba, i maquillar la cara com si fóssiu zombis.

Disfressa de bruixa.

Disfressa de bruixa.

Disfressa de bruixa

La disfressa de bruixa permet múltiples opcions i variants. Bàsicament, necessiteu roba negra, mitjons a ratlles i un barret amb punxa. Un cop fet el vestit, podeu adornar-lo amb pigues negres al nas, una escombra i un corb penjat. Això ja va a gustos!

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem