Dissabte de Festa Major a Sol i Aire

El barri santcugatenc està de celebració des d'aquest divendres, 27 de juliol, i fins al diumenge, dia 29

Durant l'estiu les festes majors dels barris de Sant Cugat se succeeixen. Ara és torn de celebració al barri de Sol i Aire que celebra la seva Festa Major des d'aquest divendres, 27 de juliol, i fins al diumenge, dia 29, amb activitats familiars.

 

Després de la benvinguda a les autoritats i el parlament de l'alcaldessa Carmela Fortuny d'aquest divendres, que donaven el tret de sortida a la festa, aquest dissabte les activitats continuaran a la tarda amb la Festa infantil, a les 17:30 h, que comptarà amb jocs varis d'aigua i una Xocolatada amb pastes, fruita i llaminadures. "És un dia dedicat a la canalla", explica Soler.

 

L'últim dia, diumenge, se celebraran les Pràctiques del Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire, amb la presència de membres del cos de Bombers a les 12 h del migdia. Aquestes pràctiques van dirigides a tots els habitants del barri, però especialment a aquells que han arribat recentment. A les 14 h es farà el Dinar popular al punt de trobada, i a les 17 h s'organitzaran Jocs de taula per tancar la Festa major d'aquest any.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem