contingut promocionat
 
logo

 

Catifes amb dissenys i textures naturals per la teva llar

Gaudeix de les catifes dissenyades amb textures naturals de Papiol

Ara que arriba el fred, el millor que podem fer és posar catifes en la nostra llar, que ens donen una sensació de calidesa i generen un sentiment de refugi. Les catifes ens permeten crear un espai amb més personalitat, a més de ser un aïllant acústic i  tèrmic que protegirà el terra de possibles guixades. 

Des de Papiol Alfombres ens proposen diferents materials per aquesta temporada. Totes les catifes d'aquesta col·lecció estan fetes amb dissenys i textures naturals, seguint les tendències actuals. Jute, llana, sisal i altres materials naturals que faran de la nostra llar un lloc únic. També aposten per materials reciclats per a tenir una opció més sostenible possible.

A Papiol Alfombres, no només trobaràs catifes, sinó que podràs aconseguir catifes personalitzades, amb els colors que dessitgis o amb el logotip del teu negoci. A més, ofereix un servei de neteja, que inclou tractament antiarnes, antiàcars i activadors de color per fer que la catifa quedi com nova; servei de restauració en catifes i tapissos amb una experiència de més de 65 anys i instal·lació de catifes, moquetes, llosetes i felputs a edificis d'oficines, botigues o a casa teva. 

Per qualsevol consulta no dubtis en contactar amb Papiol Alfombres. També els pots trobar a la botiga en avinguda de Gràcia,4 o a les oficines i fàbrica en Camí Can Calders, 16. 

 Catifes de la botiga Papiol Alfombras. FOTO: Cedida

Més informació
 
Comentaris

Destaquem