Diversos actes commemoren el Dia contra la violència masclista

Dissabte 25 de novembre se celebra el Dia Internacional contra la violència masclista

Aquest dissabte, 25 de novembre, se celebra el Dia Internacional contra la violència masclista i Sant Cugat celebrarà diversos actes per tal de conscienciar la societat, durant els pròxims dies.

Entre les 11.00 h i les 14.00 h, la plaça d’Octavià acollirà l'acte “Contra la violència masclista, ACTUA”. Una cita que comptarà amb el contacontes ContaCans, tallers i jocs per a la igualtat i un concert a càrrec de les Pesquines.

A les 12.00 h del migdia, el Centre d’Arts marcials Sant Cugat oferirà un taller de defensa personal per a dones, i a les 19.00 h l’Assemblea Cristiana Gilgal Sant Cugat, oferirà el concert Notes Solidàries contra la violència de gènere, a càrrec d’Esencia de Vida.

D'altra banda, el col·lectiu feminista Hora Bruixa, també ha organitzat diversos actes per commemorar aquest dia. Aquest dissabte, 25 de novembre, entre les 11.00 h i les 14.00 h, a la plaça d'Octavià, hi haurà una mostra d'entitats i col·lectius envers la violència masclista. Ja a les 13.50 h a la mateixa plaça, hi haurà una performance de dones. I, a les 19.00 h del vespre començarà una concentració amb espelmes en homenatge a les dones assassinades aquest any. 

Durant tota la setmana hi haurà més activitats, com l’acte institucional, el dimarts 28 de novembre a les 17.30 h, a l’antic ajuntament per repassar l’impacte de la violència masclista durant el 2016 al municipi.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem