Dos joves denuncien una agressió en una discoteca

Segons publica e-noticies, un noi acusa als porters de "donar-li puntades de peu" després de denegar-li l'entrada per un "tatuatge que porta en el coll"

Un noi de 28 anys i una noia de 21 han denunciat als Mossos d'Esquadra que dos porters de la Discoteca La Carpa Sant Cugat, ubicada a Cerdanyola, però a tocar del nostre municipi, els van agredir la matinada de diumenge, 17 de maig, segons publica el diari digital e-Notícies. 

Segons apunta la mateixa publicació, citant la denúncia, els dos joves estaven fent cua per entrar a l'espai i els porters els van denegar l'accés al·legant que "portava un tatuatge al coll". A això, el denunciat li va respondre que molts dels clients de la carpa portaven tatuatges a diferents llocs del cos. En aquell precís moment i segons la versió del noi: "un dels cinc porters el va empentar", raó pel que el jove li va tornar l'empenta al vigilant de la sala. Davant d'aquest fet i segons recull l'e-notícies, els porters es van endur el noi "a una zona de l'aparcament on les càmeres de seguretat no van poder gravar res" i després de tirar-lo a terra entre dos vehicles "van començar a donar-li puntades de peu".



Durant l'agressió, la jove que acompanyava el noi també va ser agredida. A la denúncia els dos denunciants van aportar un informe mèdic que evidencia que el jove té "contusions en el cos i una ferida a la boca" i la noia una "ferida punctiforme en el dors del deu esquerre".

 
Comentaris

Destaquem