Dos menors roben de nit a tres comerços de Sant Cugat i acaben detinguts

Els Mossos van detenir els presumptes lladres després de diversos avisos de la ciutadania

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 5 de febrer dos menors d'edat com a presumptes autors de tres robatoris amb força comesos a diferents establiments de Sant Cugat. Tots els robatoris es van produir durant la mateixa nit i es van produir a una sabateria, una clínica veterinària i un restaurant.

Pels volts de les 1.55 h de la matinada, els agents van rebre un avís d’alarma en què s’informava que haurien entrat a robar a una sabateria del centre de Sant Cugat. Els agents van adreçar-se al lloc i van contactar amb un responsable de l’establiment, que els va informar que l’alarma hauria saltat a la planta inferior.

Avís ciutadà del robatori

Poc després, els Mossos van rebre un altre avís de robatori a un restaurant a prop del lloc dels fets. En aquest cas, un testimoni va informar els agents que havia vist dues persones sortir de l’interior del local i va facilitar-ne la descripció. A més, la Policia Local va fer comprovacions i van constatar que els dos nois que coincidien amb la descripció van marxar caminant pel carrer Sant Domènec.

Els agents van iniciar una recerca a peu i a pocs metres d’on es trobaven van localitzar dues persones que en coincidien i els van aturar. Mentre els agents de Mossos i de la Policia Local feien comprovacions i identificaven els dos nois, es va rebre un tercer avís d’un altre testimoni que havia vist dos nois entrar a l’interior d’una clínica veterinària. Finalment, amb la col·laoració de la Policia Local i de diversos ciutadans, els Mossos van detenir els dos joves com a presumptes autors de tres robatoris amb força.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem