contingut promocionat
http://www.aptimacentreclinic.com/

Dr. Jiménez: "Les nostres prioritats són les persones, la qualitat i l’ètica"

El centre ofereix una atenció integral als seus pacients

Que és Àptima Centre Clínic?

Àptima Centre Clínic MútuaTerrassa neix per donar resposta a les necessitats dels santcugatencs en l’àmbit de l’assistència sanitària privada. El nostre objectiu és tenir cura de les persones, considerant-les com a eix de les nostres actuacions. Tot i que el nostre origen és a Terrassa, vam iniciar l’activitat del centre situat al carrer Amposta, 22, l’any el 2014 oferint una atenció integral als pacients.

Què vol dir que oferiu una atenció integral?

Atenem en el mateix centre, la gran majoria de necessitats de la població. A més d’oferir totes les especialitats mèdiques, ens hem organitzat en unitats per donar una atenció integral. Per exemple, la Unitat de la Dona està formada per un equip multidisciplinar de Ginecòlegs, Uròleg, Endodrinòleg, Reumatòleg, Cirurgià i Psicòlegs.

En què es diferencia el vostre servei sanitari?

Els nostres eixos estratègics són: l’atenció integral que hem comentat, treballar perquè el conjunt d’experiències dels nostres clients sigui positiu i percebin que la raó de ser d’Àptima és vetllar per la seva salut. Tot plegat amb un compromís amb l’excel·lència i la millora contínua en l’àmbit de la salut a través de les bones pràctiques, la recerca i la innovació. Per fer-ho possible comptem amb professionals de reconegut prestigi així com el vincle amb l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, que compta amb les últimes tecnologies i tractaments de complexitat.

Quins serveis destacaria d’Àptima?

Oferim diversos serveis pensant sempre en les persones. A més de la Unitat de la Dona, destaca la Unitat d’Obesitat formada per una cirurgiana bariàtrica, una dietista i una psicòloga. Cal destacar també la Unitat de Reproducció Assistida i FIV amb una llarga experiència i reconeixement i la Unitat de Traumatologia i Medicina Esportiva. Quant a equipaments disposem de dos quiròfans per patologies que no requereixen ingrés clínic, així com la Unitat de diagnòstic per la imatge (Ressonància, TAC, Mamografia, Ecografia, etc.), a més de tota la infraestructura que ofereix MútuaTerrassa a Àptima Centre Clínic Terrassa i l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Amb quants professionals compteu al centre?

A Sant Cugat comptem amb  60 professionals i 140 externs que col·laboren amb nosaltres.

Quins són els motius per escollir Àptima?

La qualitat del servei i la nostra expertesa. La nostra essència és la qualitat, l’experiència i l’ètica, tot enfocat a les persones.

Amb quines assegurances treballeu?

Amb totes les assegurances mèdiques.

 
Comentaris

Destaquem